Megérdemelt DAC-győzelem Szenicén – Fotók, videók

Megérdemelt DAC-győzelem Szenicén – Fotók, videók

Az első félidő még 1:1-es állással ért véget. A DAC uralta a meccset, a hazaiak főleg kontrákból tudtak veszélyeztetni. Kalmár a 21. percben szokás szerint gyönyörű szabadrúgásgóllal szerezte meg a vezetést. A sárga-kékek több helyzetet is kialakítottak, de a szenicei kapus hárított, majd mikor már mindenki elkönyvelte, hgoy 0:1-es állással mennek le a pályáról a játékosok a szünetre, a DAC korábbi játékosa, Malec egy ellentámadásból egyenlített.

A második játékrészben egy még harcosabb DAC lépett pályára. Kalmár a 61. percben 2-re növelte a sárga-kék gólok számát, majd röviddel ezután Divkovic is betalált. Malec még tudott szépíteni, de a 74. percben Ramirez góljával megszületett a mérkőzés végeredménye is.

A DAC így továbbra is őrzi vezető helyét a Fortuna Liga tabellájának élén, egyúttal megtartotta a pozitív hangulatot az öltözőn belül és azon kívül is a jövő heti Európa-ligás következő megmérettetése előtt.

Hírdetés

Góllövők: 44., 72. Malec, ill., 21., 60. Kalmár, 64. Divković, 76. Ramirez

Fortuna Liga, 7. forduló, Štadión FK Senica, 2020.09.20., 19:00 Játékvezetők: Očenáš – Hrčka, Ferenc DAC: Jedlička – Blackman, Kružliak, Beskorovainyi, Davis – Fábry, Schäfer, Balić – Divković, Ramirez, Kalmár (K) Szenice: Fryšták – Kopečný, Carrillo, Nemec, Šimčák – Addo – Duda, Piroska (K) – Košťál, Malec, Moses

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »