Megegyeztek Dzsudzsák több mint 1 milliárdos áráról

A török Bursaspor rábólintott a legkomolyabbnak tűnő kérő ajánlatára, de Dzsudzsák Balázs nem annyira lelkes.

A török Fanatik c. futballportál beszámolója szerint a Bursaspor elnöke, Ali Ay megegyezett Dzsudzsák Balázsról az arab emírségekbeli Al Ain csapatával, amely összesen 3,5 millió eurót (nagyjából 1,1 milliárd forintot) fizetne a magyar válogatott szélsőért, 2,5 milliót első körben, 1 milliót pedig bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Azonban a lap is arról számol be – és ezt írta egy másik helyi oldal is a napokban –, hogy Dzsudzsák nem túlságosan rajong az ötletért, hogy az arab világban folytassa a pályafutását, inkább Európában maradna (állítólag a görög Olympiakosz is bejelentkezett érte).

Így most a klubvezetés is próbálja meggyőzni a játékost és ügynökét, hogy tárgyaljon az Al Ain képviselőivel, egy anyagilag igencsak előnyös (2,5 millió eurós éves fizetésről lehet szó) ajánlatról.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Edzője szerint Dzsudzsák vesztes típusú játékosDzsudzsák visszakapta a klubjától azt, ami régóta járt nekiRovatok: SportTelepülés: TörökországCímkék: sport, Törökország, labdarúgás, magyar focista, Dzsudzsák BalázsForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »