Megbuktak a csalók

Megbuktak a csalók

Megbuktak a csalók

A Pest megyei rendőrök csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy 58 éves és egy 30 éves férfi ellen.

Hírdetés

A nyomozás adatai szerint M. Zoltán és Sz. Ernő 2019 augusztusában egy mobiltelefon értékesítésével foglalkozó cég webshopjában valótlan adatokkal regisztráltak, valamint rendeltek különböző nagy értékű telefonkészülékeket, amelyeket át is vettek. Az 58 és a 30 éves férfi a nem valós személyes adatainak megadásával a távközlési társaságot tévedésbe ejtette.

M. Zoltánt 2019. augusztus 21-én, Dunakeszin, Sz. Ernőt pedig Debrecenben fogták el a rendőrök, majd az illetékes kapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A két férfi lakásán tartott kutatások során nagyobb mennyiségű készpénzt és több mobiltelefont találtak és foglaltak le az egyenruhások.

M. Zoltán ellen csalás és lopás elkövetése miatt kilenc elfogatóparancs volt érvényben, így őt a rendőrök kihallgatását követően az illetékes Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A nyomozók Sz. Ernőt őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. augusztus 23-án elrendelt.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »