Megasztáros celeb a rabszolgatartó cigány „rokona” – ott is puposkodott a tárgyaláson

A Megasztárból megismert Lakatos Krisztián az egyik Szegeden elfogott, lányfuttatással vádolt cigánybűnöző rokona. A celeb meg is jelent L. Zoltán és társai tárgyalásán. A tárgyalásra egyébként nemcsak L. Zoltán, de a többi gyanúsított rokona is megjelent, akik ételt is vittek a férfiaknak.

Magyar Menedék - Sitchin

Tizenkét embert fogtak el Szegeden és a környező településeken gépfegyveres kommandósok hétfőn. A férfiakat a francia hatóságok azzal gyanúsítják, hogy Nizzában, Strasbourgban és Bordeaux-ban negyven magyar prostituáltat futtattak. A gyanúsítottak mesés vagyonra tettek szert: a hatóságok a razzia során tizennégy luxusautót – többek közt egy Mustang GP-t, egy Porschét és egy BMW kupét, továbbá nagy összegű készpénzt, ékszereket és fegyvert is lefoglaltak.

Az elfogás után a gyanúsítottak kiadatási tárgyalására került sor a Fővárosi Törvényszék Markó utcai épületében, ugyanis az eljárást Franciaországban folytatják le. A bíróság folyosóján megjelent egy országosan ismert énekes, aki a Délmagyarország tudósítójának elmondta: csupán egyik rokonának jött segíteni, semmi köze az ügyhöz.

A Bors megtudta, hogy a Megasztár negyedik szériájából megismert Lakatos Krisztiánról van szó, aki Király Viktor és Fekete Dávid mögött a harmadik helyet szerezte meg a tehetségkutatóban. Információink szerint Lakatos Krisztián L. Zoltán közeli rokona, akinek ügyvédet is segített szerezni az énekes. Kerestük Lakatos Krisztiánt, de nem értük el. A tárgyalásra egyébként nemcsak L. Zoltán, de a többi gyanúsított rokona is megjelent, akik ételt is vittek a férfiaknak.

L. Zoltánék ellen már két éve nyomoztak a francia hatóságok, elfogásuk az Interpol közreműködésével történt. Akár már április elején Franciaországba szállíthatják őket, de a büntetésüket letölthetik Ma­gyarországon is. A rendőrség közlése szerint a csongrádi bűnszervezetet egy cigánycsalád működtette, akik a futtatás mellett pénzmosással is foglalkoztak.

bors nyomán


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »