Megálljt a perverzió nyomulásának!

Az emberi társadalmak hozzáállása a homoszexualitáshoz igen széles skálán mozog, melynek mindkét vége észbontó, embertelen és igazságtalan.
Az egyik  véglet az, amikor halállal büntetik az azonos neműek szexuális kapcsolatát, mint teszi azt számos iszlám állam. Hasonlóan elfogadhatatlan az is, ha az állam más módon, akár pénz- vagy börtönbüntetéssel szankcionálja két felnőtt, cselekvőképes ember kölcsönös beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatát.
De ami ma Nyugat-Európában és Észak-Amerikában folyik, az is abszurd és destruktív. Itt egyszerűen tagadják azt az evidens tényt, hogy a homoszexualitás természetellenes deviancia, az azonos neműek kapcsolatát megkísérlik minden létező propaganda-eszközzel a normális heteroszexuális kapcsolattal azonos értékűnek beállítani, s azokat, akik ez ellen fel mernek lépni, mindenféle diszkrimináció éri, beleértve az egzisztenciális ellehetetlenítést. Egyes államokban elvehetik és el is veszik annak az embernek a gyermekét, aki nem a hivatalos gender-propaganda jegyében neveli őket. Transzvesztiták érzékenyítik az óvódásokat, olyan meséket írnak a legkisebbeknek, melyekben a legkisebb királyfi egy másik királyfiban találja meg élete szerelmét.
Közép- és Kelet-Európa a normalitás szigete ebből a szempontból is.
Itt nem éri bántódás a homoszexuálisokat, működhetnek saját szórakozóhelyeik, bejegyzett élettársi viszonyban élhetnek. Házasodni és gyermeket örökbe fogadni viszont érthető okokból nem lehet.
A meleglobbinak nevezett ideológiai kommandó azonban egyre nyomul.
Offenzívájuk új eszköze az éttermeknek és szórakozóhelyeknek szánt szivárványszínű matrica, mely fennen hirdeti, hogy az azt kiragasztó helyek úgymond „mindenki számára nyitva állnak”, mintha legalábbis bárhonnan kitiltottak volna valaha egy homoszexuális párt Magyarországon. A cél világos, egy idő után azokat a egységeket fogják majd támadni, akik nem hajlandóak ezt a teljesen felesleges matricát kitenni.
A másik vérforraló új kísérőjelensége a „meleg büszkeség” hónapjának az a fővárosi plakátözön, melyek szerint „a szerelemben nincs faj, nem és kor”. S hogy egyértelmű legyen, mire gondolnak, a „kor” szó mellett egy gyermek és egy felnőtt látható. Magyarán az LMBTQXYZ aberált harcosai ma már Magyarországon is nyílt pedofil propagandát fejthetnek ki.
Itt kellene megálljt parancsolni a pervezió nyomulásának.

Hírdetés

Borbély Zsolt Attila
A szöveg a Székely Hírmondó számára készült.


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »