Még Orbán Viktor sem tudja elintézni, hogy legyen hó karácsonykor!

Még Orbán Viktor sem tudja elintézni, hogy legyen hó karácsonykor!

Magyarország miniszterelnöke próbálta ugyan, de még nem sikerült elintéznie, hogy legyen hó karácsonykor – derül ki abból a videóból, amelyet Orbán Viktor megosztott közösségi oldalán. 

Orbán közösségi oldalán megjelent videóban a miniszterelnöki hivatalba érkezett gyereklevelekre válaszol. Ezek között van, amelyik arra kíváncsi, a kormányfő inkább a narancsot vagy a mandarint szereti-e, és volt, amelyiknek írója azt kérdezte, szokott-e társasozni Orbán.

A hanuka ünnepét is köszöntötte a magyar miniszterelnök

Hírdetés

A magyarországi zsidó szervezetek vezetőinek címzett levél útján köszöntötte a hazai zsidóságot hanuka ünnepén Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár vasárnap. Ahogy a nappalok rövidebbek, az esték pedig hosszabbak lesznek, egyre jobban vágyunk a fényre, a hagyományos finomságokra és a családi körben töltött, örömteli napokra – írta Orbán Viktor.

Az idei évben – folytatta -, amikor egy világjárvány és a népvándorlás hullámai között érkezik meg az ünnep, még szebben ragyognak hanuka lángjai, melyek a reménységet és a csoda valóságát hirdetik.

Engedjék meg, hogy Magyarország miniszterelnökeként tisztelettel köszöntsem Önöket a fény ünnepén – zárta levelét a kormányfő.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »