Még ezt is: Behurcolták a betolakodók Körmendre a maláriát?

Nemrég maláriával kezeltek egy a körmendi sátortáborba vitt menedékkérőt, aki a kórházi kezelése után visszakerült a befogadóállomásra – tudta meg a Magyar Nemzet. Arról nincs pontos adat, hogy eddig hány kontinensfoglalónál találtak súlyosabb betegségeket. Kiszivárgott, hogy HIV-fertőzöttek és más betegségekben szenvedő idegenek is boldogítanak bennünket.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Valóban volt egy maláriás menedékkérő Körmenden, aki a kórházi kezelése után már ismét a befogadóállomáson tartózkodik – ismerte el lapunknak a Belügyminisztérium. Azután kerestük meg a tárcát, illetve a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalt, hogy helyiek több, különböző betegségekkel kezelt menedékkérőről számoltak be lapunknak. Elmondásuk szerint a maláriás beteget a szombathelyi kórházban ápolták, de állítólag HIV-fertőzöttek és más betegségekben szenvedők is érkeznek Magyarországra.

A Belügyminisztériumnál azonban csak a maláriás betegről írtak, és kiemelték, hogy a kockázatok minimalizálása érdekében minden illegális bevándorlót részletes egészségügyi vizsgálatnak vetnek alá.

A rendőrség adatai szerint múlt péntektől vasárnapig 442 határsértőt fogtak el. Közben a nyugati határnál folyamatos a Magyarországra érkezett migránsok elszivárgása. Lapunkat a belügyi tárca arról tájékoztatta, az eddig Körmendre szállított menedékkérők közül 567 ember távozott „ismeretlen helyre”.

Befuccsolt kezdeményezés

Nem gyűjtik tovább az aláírásokat ahhoz a “polgári kezdeményezéshez” (valójában nettó hazaárulás) aminek célja az lett volna, hogy az Európai Bizottság indítsa el a „hetes cikk” szerinti jogállamisági vizsgálatot a magyar kormány ellen. (A vizsgálat idővel akár az uniós szavazati jog megvonásáig is eljuthatott volna – a szerk.). Az aláírások gyűjtése tavaly októberben indult Európa-szerte, ám mostanra a szervezők rájöttek, nem ez a megfelelő eszköz ezeknek „az összetett és érzékeny kérdéseknek” a kezelésére.

mno


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »