Még éjjel hazaengedték a kórházból Netanjahut

Kivizsgálás után hazaengedték a kórházból Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt. Erről maga Benjamin Netanjahu tájékoztatta a nyilvánosságot a Twitteren. Az izraeli sajtó kedd este adta hírül, hogy Netanjahut háziorvosa beutalta a Hadassza kórházba néhány vizsgálat elvégzésére. A kormányfőnek már második hete magas láza van, és erősen köhög. Orvosa szerint azért súlyosbodtak tünetei, mert nem feküdte ki betegségét.

“Hazafelé tartok. Egy kis pihenéstől és meleg levestől biztosan minden rendbe jön” – írta a miniszterelnök helyi idő szerint röviddel éjfél után. Hivatala pedig közleményében arról tájékoztatott, hogy a vizsgálatok során az orvosok enyhe felső légúti vírusos fertőzést állapítottak meg nála, pihenést és gyógyszeres kezelést írtak elő.

Hírdetés

Az izraeli sajtó kedd este adta hírül, hogy Netanjahut háziorvosa beutalta a Hadassza kórházba néhány vizsgálat elvégzésére. A kormányfőnek már második hete magas láza van, és erősen köhög. Orvosa szerint azért súlyosbodtak tünetei, mert nem feküdte ki betegségét.

A 68 éves miniszterelnök az elmúlt tíz évben többször került kórházba lábtöréssel, arcüreggyulladással, műtéttel távolítottak el követ a húgyhólyagjából, illetve bélpolippal és sérvvel is operálták.

mti


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »