Még 10 napig lehet jelentkezni a Színes Fotópályázatra!

Még 10 napig lehet jelentkezni a Színes Fotópályázatra!

Még 10 napig lehet jelentkezni a Színes Fotópályázatra! 2017. december 18., hétfő – 15:10 ÚJ SZÓ ONLINE2017. 12. 18., h – 15:02 Kultúra Friss ikon Off Törzs

A beküldött pályaművek elsősorban Szlovákia etnikai, nemzetiségi és kulturális sokszínűségét hivatottak megmutatni, legyen az egy népi szokás, egy sokatmondó portré, egy emberektől nyüzsgő tér, egy kreatív koncepció, mely e témát tükrözi, vagy valami egészen más. 

A fotópályázat a Színes Szlovákia – Pestré Slovensko program keretein belül valósul meg.  Az egész kezdeményezés célja, hogy a kisebbségek kultúráját emancipáljuk és közelebb hozzuk azt az emberekhez, hogy az egyes kisebbségeket pozitívan ítéljék meg, kultúrájukat pedig értékként kezeljék, amely fontos eleme Szlovákia sokszínű társadalmának. Kíváncsian várjuk, hogy is néz ki ez a sokszínűség a pályázatra jelentkező fotósok szemével.

A pályázat feltételei:

– A pályázó saját stílusára formálhatja és saját szemszögéből ragadhatja meg a pályázat

tematikáját.

– Minden versenyző csakis EGY darab fotóval jelentkezhet!

– A műveket december 28. 12:00-ig várjuk a minorma.mail@gmail.com-ra.

– Kérjük a résztvevőket, hogy képeiket minimum 3000 pixeles felbontásban küldjék el, csatolmányban.

– Az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni a pályázó nevét és az alkotás címét.

Hírdetés

Díjazás:

A pályázat első három helyezettje pénzjutalomban részesül:

1. 150€

2. 100€

3. 50€

További kiválasztott fotók pedig kiállításon lesznek megtekinthetők január 13-án, a Színes Szlovákia – Pestré Slovensko esemény részeként.

Bővebb információt a minora.mail@gmail.com címen kaphatnak az érdeklődők, illetve az alább feltüntetett telefonszámokon.

Kapcsolattartó személyek:

Gyenge Veronika: +421911591347

Varga Bianka: +421940223006

Bevezető

A Minorma Polgári Társulás december 28-ig várja a pályaműveket az általa meghirdetett Színes Fotópályázatra.

Címkék Minorma Polgári Társulás (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “facebook-jssdk”)); Rovatoldalon kiemelt Nem kiemelt


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »