Medvegyev a párt minden lehetséges támogatását megkapó Putyin győzelmére számít az elnökválasztáson

Az Egységes Oroszország Vlagyimir Putyin elnök végső győzelmére számít a 2018. márciusi elnökválasztáson – közölte Dmitrij Medvegyev pártelnök, miniszterelnök.

Medvegyev kijelentette: pártja üdvözli, hogy Putyin egyéni jelöltént indul a jövő évi választásokon. ”Mint felelős politikai erő megértjük, hogy a jelen helyzetben Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak a párton kívüli állampolgárok legszélesebb rétegeire kell támaszkodnia” – mondta a kormányfő.

A párt éves kongresszusán Medvegyev hangsúlyozta: a párt “minden lehetséges támogatást” megad Putyinnak most és a jövőben is. ”Az Egységes Oroszország alkotmányos többséggel bír a dumában, a parlament alsóházában, meggyőző többsége van a regionális parlamentekben és túlnyomó többsége van a helyi önkormányzatokban. Pártunk a törvényhozás teljes vertikumában jelen van.

Pártunknak több mint 2 millió 200 ezer tagja és mintegy 900 ezer támogatója van. Országszerte mintegy 90 ezer alapszervezetünk működik” – mondta Dmitrij Medvegyev. Az előrejelzések Putyin győzelmét jelzik a 2018. évi választásokon, így várhatóan megkezdheti negyedik hatéves elnöki megbízatását.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »