Meddig áll még a lengyel fal? – élő hírfolyam

Meddig áll még a lengyel fal? – élő hírfolyam

Négy eddigi Eb-mérkőzésén még csak egy gólt kapott Lengyelország. Jön viszont Európa legjobb támadója, a Real 7-ese. Az este 9-kor kezdődő marseille-i mérkőzéssel megkezdődnek a negyeddöntők (négy napon át 1-1 meccs). Talált a világ egy embert, akinek nem tetszik Nagy Ádám, Király Gábor viszont még mindig ellenállhatatlan. Tartsanak ma is velünk!

A franciaországi foci-Eb teljes programja és a torna alapinfói
Magyarország útja IZLAND , AUSZTRIA, Portugália és Belgium ellen – videós összefoglalók Barangoljon az MNO Youtube-csatornáján! A negyeddöntők menetrendje:
Lengyelország–Portugália – június 30. 21.00 (Stade Vélodrome, Marseille)

Wales–Belgium – július 1. 21.00 (Stade Pierre-Mauroy, Villeneuve-d’Ascq)
Németország–Olaszország – július 2. 21.00 (Stade Bordeaux-Atlantique, Bordeaux)
Franciaország–Izland – július 3. 21.00 (Stade de France, Saint-Denis)

07:03Jó reggelt Mindenkinek! Kedves Olvasóink, az elmúlt két napban már biztosan tűkön ültek már, hogy mikor lehet már megint meccset nézni. Jelentjük, újra itt egy meccsnap, a tét meg ugye egyre csak növekszik, mától kezdve 4 napon át jön egy-egy Eb-negyeddöntő. Az első (Lengyelország-Portugália) mindjárt Marseille-ből, a 67 ezer drukker befogadására alkalmas Stade Vélodrome-ból. A találkozó este 9-kor kezdődik, s mivel addig még rengeteg időnk van, a nap folyamán még bele kell, hogy férjen egy pici hazatekintés is, klubcsapataink ugyanis megkezdik szereplésüket az Európa-liga 2016/2017-es kiírásában. Tartsanak velünk, rengeteg mindennel készülünk mára…!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »