MÁV: késésre számíthatnak a kelebiai vonalon utazók

MÁV: késésre számíthatnak a kelebiai vonalon utazók

előre láthatóan 60-90 perccel hosszabb menetidővel közlekedhet néhány távolsági járat a kelebiai vonalon, mert autóval ütközött egy Kelebiára tartó személyvonat Szabadszállás és Fülöpszállás között.

Baleset miatt 60-90 perces késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon – közölte a Mávinform sajtóügyeletese péntek reggel.

Urbán Attila tájékoztatása szerint autóval ütközött egy Kelebiára tartó személyvonat Szabadszállás és Fülöpszállás között, egy fény- és félsorompóval biztosított átjáróban.

A sorompó jól működött, a gépjárműben utazók közül ketten megsérültek. A hatósági helyszínelés idejére mindkét vágányt lezárták. A kelebiai vonalon néhány távolsági járat előre láthatóan 60-90 perccel hosszabb menetidővel közlekedhet.

A rendőrség szerint egy betegszállító ütközött össze a személyvonattal, a balesetben ketten könnyebben sérültek meg. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság viszont azt közölte, hogy a két embert súlyos sérülésekkel szállították kórházba.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »