Másodszor is koronavírusos a kézilabda-válogatott sztárja

Másodszor is koronavírusos a kézilabda-válogatott sztárja

Bodó Richárd szomorú és csalódott.

Bodó Richárdnak a magyar férfi kézilabda-válogatott március 12-i, valamint március 14-i, Szlovákia elleni Euro Kupa-mérkőzését megelőző kötelező PCR-tesztje pozitív eredményt mutatott.

Hírdetés

A teszt a felkészülést megelőzően történt, így a válogatott tagjainak nem kell karanténba vonulnia. A játékos jól van, tünetei nincsenek. A játékos járványügyi elkülönítése megtörtént, jelenleg karanténidejét tölti.

„Nagyon szomorú és csalódott vagyok a történtek miatt. Ősszel a csapatból elsőként kaptam el a koronavírust, most pedig ismét fertőzött vagyok. Nem nagyon tudok mit mondani, rendkívül lesújtott a hír. Jól voltam, jó formában, vasárnap a Balatonfüred ellen 9 gólig jutottam. Alig vártam a válogatott összetartást, a Szegeddel pedig a Veszprém elleni rangadóra, a Kielre, illetve a Magyar Kupa befejező részére készültünk, ezek azok a mérkőzések, a szezonnak ez a szakasza az, amit a legjobban várok mindig. Nincs mit tennem, most sokadszor következik a kötelező pihenés, nagyon remélem, hogy tüneteim ezúttal nem lesznek” – mondta a szegedi átlövő az MKSZ honlapjának.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »