"Marihuánával kapcsolatos ügy" is zajlik az öltözőben eszméletlenül talált lányok "esetétől függetlenül"

A Bors úgy tudja, hogy nem két, hanem hat lány ment az öltözőbe a DVBBS nevű kanadai formációval a Balaton Soundon. A lap szerint a hat lányból három lett percek alatt rosszul, amitől megijedtek a DVBBS tagjai, és azonnal elmentek a fesztiválról. A repülőtéren érte őket utol a rendőrség.

Három lány elszaladt, de a másik három már nem tudta elhagyni a helyszínt – mondta a Borsnak az egyik szemtanú. Szerinte az egyik lány a vécében rogyott össze, a másik kettő pedig az öltözőrészben hevert, amikor rájuk találtak.

A Blikk információja szerint az egyik eszméletlenül talált lány egy ismert tévés újságíró lánya, a feljelentést a DVBBS ellen pedig az újságíró tehette. A fiatal lányok még nem voltak 20 évesek, és már egy hete buliztak a VIP-részlegben.

A szervezők hétfő délelőtt azt mondták a Borsnak , hogy a koncert alatt a zenekar tagjai a rajongótáborból néhány lányt hívtak fel a színpadra, majd a koncert után a "backstage"-be, az öltözőjükbe. A lányok a zenekar vendégeként voltak ott, beszökni nem lehet, szigorúan védik ezt a területet. "A formáció szigetes koncertjét a történtek miatt le­mondtuk” – közölte a Sziget Iroda munkatársa a lappal.

A Velvet információi szerint nem erőszakolták meg az öntudatlan lányokat a zenekar konténerében.

Az eszméletlen lányok megtalálásával párhuzamosan a Siófoki Rendőrfőkapitányság előállított négy férfit a fesztivál bejáratánál. Háromnál a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást mutatott ki, a rendőrség pedig gyanúsítottként hallgatta ki őket. Nem tudni, hogy a két eset között van-e kapcsolat, mindenesetre az Index kérdéseire reagált a DVBBS:

Megrázott minket, hogy a Balaton fesztivál (sic!) néhány látogatója áldozata lett olyan eseményeknek, amik miatt kórházba kerültek. A rendőrség az együttműködésünket kérte a nyomozásban, és természetesen mindent megtettünk. A rendőrség megerősítette, hogy semmi kapcsolat nincsen közöttünk és a történtek között, ezért mentünk tovább pár órával később az ibizai fellépésünkre. Ettől az esettől függetlenül zajlik egy marihuánával kapcsolatos ügy, mi szívesen válaszolunk ezekre a vádakra, és készségesen segítünk a rendőrségnek megoldani az esetet.

Gondolatban az áldozatokkal és a családjaikkal vagyunk.

Alex és Chris (DVBSS)

(Index nyomán)

A zenekar egyébként kifejezetten népszerűsíti a drogozást, elég megnézni a névkeresésre elsőként megjelenített YouTube-videót:

Korábban írtuk: Ájult lányokat találtak a Balaton Sound "sztárjainak" öltözőjében


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »