Már öt fertőzött játékos van, elmarad a Szeged–PSG Bajnokok Ligája-nyitány

Már öt fertőzött játékos van, elmarad a Szeged–PSG Bajnokok Ligája-nyitány

A teljes szegedi kézilabdacsapat karanténba került, ezért nem játssza le a csütörtöki rangadót, sőt bajnoki meccset is halasztani kell.

Mint az Infostart is beszámolt róla, az egyik szegedi játékos hétfőn pozitív koronavírustesztet produkált, ezért az egész csapat karanténba vonult, edzéseket sem tartanak. Szűcs Ernő Péter, a Szeged elnöke a Sport Tv-nek elárulta, egy másik játékos is hasonló tüneteket mutat.

Mivel a második tesztekre csütörtökön kerül sor, emiatt nem lehet megrendezni az aznap 18.45-re kiírt PSG elleni BL-mérkőzést. Az európai szövetség (EHF) megerősítette, hogy a körülmények ismeretében nem kerülhet sor a mérkőzésre az eredetileg tervezett időpontban, az új dátumról a csapatokkal való egyeztetést követően ad tájékoztatást.

Hírdetés

A klubelnök kedden elmondta, megérkeztek az első tesztek eredményei, és jelenleg nem egy, hanem öt fertőzött játékosuk van. Egyelőre nem tudják, lejátszhatják-e a PSG elleni meccset a közeljövőben, mert nem tudni, hogy lesz-e elég játékra alkalmas embere a csapatnak.

Az már biztos, hogy a szegediek a szombatra tervezett, Cegléd elleni bajnoki mérkőzésüket is elhalasztották, a Kielcében sorra kerülő jövő heti BL-meccs sorsa egyelőre bizonytalan – írja a Nemzeti Sport.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »