Már megint megfutamodott a Fidesz

Hiába hívta össze Molnár Zsolt a nemzetbiztonsági bizottságot a lapunk által feltárt ügyben, miszerint az elmúlt években 1300 milliárd forintnak megfelelő összeg szivároghatott ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra, a kormánypárt nem megy el a csütörtöki ülésre.

Pedig mindenképp közérdeklődésre számot tartó ügyről van szó, mert az amerikai hatóságok gyanúja szerint ez a pénz a nyertes uniós pályázatok után a kormánypárti politikusoknak visszaosztott alkotmányos költség lehet. Emellett pedig téma lett volna a Magyarországról kiutasított orosz diplomata ügye is.

Hírdetés

http://mno.hu/

Mindezekről a nemzetbiztonsági bizottság csütörtökön tájékoztatást kért volna az illetékes nemzetbiztonsági szolgálatoktól, hatóságoktól és kormánytagoktól, ám a Fidesz közleményben futamodott meg a meghallgatás elől.

Azt írták: „az ellenzék az emberek között, és ne az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságában kampányoljon”. Hozzátették: „a kormánypárti képviselők nem fognak ehhez a kampányakcióhoz asszisztálni. Pláne nem, amíg a Soros-hálózathoz tartozó Szél Bernadett is ott ül abban a bizottságban, amely a Soros-szervezetek illegális és nemzetbiztonságilag veszélyes tevékenységét is vizsgálja”.

Szél Bernadettet egyébként azért emlegeti a Fidesz kockázatként, illetve Soros-ügynökként, mert 24 évesen négy hónapig programvezetőként dolgozott a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületnél, amit Soros alapítványa, de az állam is támogatott. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »