Már lehet sejteni, hova megy Cristiano Ronaldo

Már lehet sejteni, hova megy Cristiano Ronaldo

A portugál világsztár a legutóbbi megszólalásakor elismerte a sajtónak, hogy a nyáron fényűző ajánlatot kapott a szaúdi bajnokság egyik élklubjától, az al-Naszrtől. Akkor nemet mondott, most hajlik arra, hogy elfogadja az ajánlatot.

Még az is lehet, hogy a szaúdiak argentinok elleni remeklése növelte az ország futballjának ázsióját, az meg valószínűbb, hogy Ronaldo úgy gondolja: ha már nem tud olyan csapatban meghatározó ember lenni, mint amilyenekben korábban játszott, pályafutása vége felé még az eddigieknél is több pénzt akar keresni.

Tavaly nyáron számos ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, elevenítette most ismét fel a Marca. Ahogy a spanyol napilap írta: „Ekkor az ajánlat két szezonra elérte a 242 millió eurót. A portugál azért utasította el, mert az volt az elképzelése, hogy olyan klubban folytatja, amely tekintélyes trófeákért harcol. A Bajnokok Ligájában akart játszani, amit a Manchester United sem tudott megadni neki.” Végül maradt, de, mint ismert, újabb fél év után szakított a Vörös Ördögökkel.

Most a legvalószínűbb célállomás az egyelőre klub nélküli játékos számára Szaúd-Arábia.

Nyitókép: MTI/AP/Dave Thompson

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »