Már árusítják a fesztiváljegyeket

Rekordszámú belépő kelt el a kolozsvári Untold fesztivál jövő évi kiadására, valamint a torockói Double Rise-ra is árusítják már a jegyeket.

0unt5545_b

Az Untold fesztivál 2017-es kiadására szóló jegyekből és bérletekből áruba bocsátásuk pillanatától három perc alatt 11 000 jegy kelt el – írja az Agerpres hírügynökség. A szervezők eredetileg ötezer bérlet eladását tervezték, de végül mindenki vásárolhatott belépőt a zenei fesztiválra, aki a link aktiválásának első percében belépett a fesztiváljegyeket értékesítő oldalra. Az Untold fesztivál harmadik kiadását 2017. augusztus 3. és 6. között tartják – jelentették be november 23-án a szervezők. A kolozsvári fesztivál 2016-os kiadásán 300 ezren vettek részt hatvan országból.

A Fehér megyei Torockón szervezett Double Rise zenei és összművészeti fesztivál jövő évi, második kiadásának időpontja 2017. június 29  – július 2. A szervezők erdélyieken kívül külföldiek fellépését is ígérik, jön a Csík Zenekar, a Mary Popkids, a The Biebers és a Ladánybene 27, a lista pedig természetesen még bővül – áll a fesztivál Facebook-oldalán. A rendezvény bővülő programja mellett számtalan fejlődésre számíthatnak a résztvevők a fesztivál nyújtotta kínálatban is. Nagyobb étel- és italválaszték, több szálláslehetőség és könnyebb közlekedés várja a 2017-es évad vendégeit. A korán vásárlók Super early bird jegyeket a www.jegymester.ro oldalon válthatnak 109 lejért. 


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »