Már a londoni nagykövetségünknél is balhézik a sorosista, HÁTTÉRHATALMISTA AI

A Stop Soros-törvénycsomag ellen tiltakozott hétfő este az Amnesty International (AI) fél tucat aktivistája Magyarország londoni nagykövetségénél.

Ulrike Schmidt, a “nemzetközi emberi jogi szervezet” londoni központjának kelet-európai koordinátora az egyórás demonstráció helyszínén az MTI-nek elmondta: ha az indítványt törvénybe iktatják, az súlyosan hátráltatná, akár lehetetlenné is tenné a “magyarországi civil szervezetek, emberi jogi csoportok”, nem kormányzati szerveződések tevékenységét, mindazok munkáját, akik a társadalom legelesettebb tagjainak nyújtanak segítséget.

Ulrike Schmidt kijelentette: az Amnesty International megdöbbentőnek tartja azokat a vádakat, amelyek szerint magyarországi szervezete és más civil szerveződések, köztük a Helsinki Bizottság szervezi és támogatja az illegális bevándorlást.

Az Amnesty International kelet-európai koordinátora szerint ez “nyilvánvalóan nem igaz”.

Aggasztónak nevezte, hogy Magyarországon “démonizálják” a menekülteket. Hozzátette: Magyarországnak modern, civilizált országként nem akadályoznia, hanem támogatnia kellene a nem kormányzati szervezetek munkáját.

Ezt az agyhalottat! Démonizálják a menekülteket? Kiket? Egy akaratos, mindenre szaró agresszív szutykok hordát, akik rátámadnak az országra? És természetesen azok a nem kormányzati szervek, akik teljesen szemben állnak a magyar nagy többség elképzeléseivel? MENEKÜLTESTŐL, CIVIL SZERVEZETESTŐL EGYÜTT KI KELL HAJIGÁLNI ŐKET!


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »