Majdnem napiszarosabb lett az amerikai kampány, mint a magyar

Az Amerikai Egyesült Államokban, Utah tagállamban majdnem felül, pontosabban alul múlta a gfodori mélységét a Make America Awesome.

A politikai szervezet előhalászlott egy majdnem 20 éves fényképet Donald Trump feleségéről nagyjából azzal a szöveggel, hogy találkozz Melania Trumppal, a te új First Ladyiddel vagy támogasd a rivális, republikánus jelölt-jelöltet; Ted Cruzt.

Tudni kell azt, hogy Utah majdnem kétharmadát mormonok lakják, tehát a rendkívül vallásos környezetben egy ilyen erotikus fotó alighanem inkább elvitte, mint hozta a szavazatokat. Trump hiába fenyegetett azzal, hogy ha kell ő is kiborítja a bilit ellenfele nejéről, mert az ellene irányuló negatív kampánya jött be, nem az általa indított. Trump csúnyán kikapott, Ted megkapta a 70%-ot.

Mindezek után megállapítható, hogy majdnem mocskosabb lett az amerikai kampány, mint a magyar állami hirdetésekkel táplált kormányhű napiszar.

De, csak majdnem, hiszen mint az ismeretes nem is olyan régen G. Fodor Gábor és Habony Árpád közös hecclapja az egyik ellenzéki politikus családtagjait helyezte pornográf szövegkörnyezetbe, de akkor nem csak egy feleség került célkeresztbe, hanem egy kiskorú lánygyermek is.

Az FHM magazin 2000 decemberében készült képei itt láthatóak.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »