Majdnem megölte ismerősét egy józsefvárosi „fiatal” a talált mobilért – mert nincs ugye cigánybűnözés?

Emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség azzal a “fiatalemberrel” szemben, aki hasba szúrta az ismerősét egy talált mobilért. A 21 éves “férfi” tavaly augusztusban feltételesen szabadult a börtönből. Néhány nappal később már a VIII. kerületben italozott, és drogozott. Az esti órákban találkozott két másik “férfival”, akikkel másnap reggel a Ludovika téri parkba ment…

A 21 éves férfi tavaly augusztusban feltételesen szabadult a börtönből. Néhány nappal később már a VIII. kerületben italozott, és drogozott. Az esti órákban találkozott két másik “férfival”, akikkel másnap reggel a Ludovika téri parkba ment.

Hírdetés

A “fiatalember” a parkban talált egy mobiltelefont, amit meg akart tartani, azonban két ismerőse is igényt tartott a telefonra, vagy a tervezett értékesítés után a vételár egy részére. A 21 éves “férfi” és ismerőse között szóváltás alakult ki, amely közben előbbi elővett egy kést és hasba szúrta a cimboráját.

A megkéselt férfi ezt követően elhagyta a parkot és járókelőktől kért segítséget, akik mentőt hívtak hozzá. A szúrás áthaladt a férfi gyomrán, és közvetlen életveszélyt okozott, de a gyors orvosi beavatkozás megmentette az életét. A támadó elmenekült a helyszínről, azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói még aznap elfogták.

A visszaeső férfi akár 15 évet is kaphat.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »