Magyarország-USA hoki, percről percre

Magyarország-USA hoki, percről percre

Már csak hazánk áll pont nélkül az elit hoki-vb-n, és aligha a péntek délutáni mérkőzés után fogjuk megünnepelni történelmi sikerünket. Ötödik csoportellenfelünk az Amerikai Egyesült Államok, amely bár a minimálprogramot teljesíti (alig áll továbbjutásra, miután Kanadától és a finnektől is kikapott, csak Fehéroroszországot és a franciákat verte), azért még mindig fényévekkel előttünk jár. Gólt ütnünk is becsületes volna. Tartsanak velünk percről percre!

– A csoportos jégkorong világbajnokság, Oroszország, május 6–22.
– Magyarország a B jelű nyolcasban küzd, Szlovákiától kikaptunk szombaton, Kanadától pedig vasárnap. A franciák 6-2-re vertek el minket. A finnektől gólt sem ütve, de remekül helyt állva kaptunk ki.

– A csoportunkban vannak: USA, Szlovákia, Fehéroroszország, Kanada, Németország, Franciaország.
– Olvassa el részletes beharangozó anyagunkat a vébéről!

15:05Noha tegnapelőtt a finnektől 3-0-ra kikaptunk, világklasszis formában védett a 22 éves debreceni Vay Ádám, akire fel is figyelt a világsajtó, egyik védése pedig bekerült a torna eddigi legszebb jelenetei közé. ÍME.15:02Szép délutánt kívánt kívánunk minden kedves Olvasónknak! Ötödik csoportmérkőzését játssza a magyar jégkorong-válogatott az elit hoki-vb szentpétervári csoportjában. Eddig négy mérkőzésen négy vereséget szenvedtünk, de ez is volt a papírforma, Rich Chernomaz fiainak pedig aligha lehet célul kitűzni, hogy verjék meg az NHL hazáját, a rettenetes amerikai válogatottat – még akkor sem, ha önmaguk árnyékaiként teljesítenek most. Tartsanak velünk percről percre, a találkozó 15.15-kor kezdődik!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »