Magyarország – Uruguay: Szurkolói tájékoztató

Magyarország – Uruguay: Szurkolói tájékoztató

67 ezer szurkolót kell holnap akadálymentesen, minél gördülékenyebben kezelni. Az MLSZ aprólékos tájékoztatást állítitt össze a mérkőzésre kilátogatók részére.

Érdemes már korán megérkezni holnap a Puskás Aréna nyitómérkőzésére, mert bár a meccs csak este 7-kor, a programok már 17.45-kor elkezdődnek. A stadionba belépni 16 órától lehet.

Péntek este a Magyarország-Uruguay mérkőzéssel nyitja meg a kapuit az új Puskás Aréna. Röviden összefoglaljuk a mérkőzéssel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Megközelítés: tömegközlekedéssel a leggyorsabb!

Fontos információ, hogy minden szurkoló csak a jegyére nyomtatott kapukon léphet be az épületbe, így érdemes a stadionkert adott kapuhoz legközelebbi bejáratát megcélozni induláskor. A stadion gyorsabb és kényelmesebb megközelítése, valamint a mérkőzés utáni gyors továbbutazás érdekében az M2-es, M4-es metró, az 1-es villamos, valamint a Thököly úti autóbuszok sűrűbben közlekednek. Kérjük, hogy a járatokon figyeljék a hangos utastájékoztatást, mert fontos közlekedési információk hangoznak el.

Hírdetés

Villamossal:

Metróval:

Fontos! A mérkőzés idején az Ifjúság útját teljesen lezárják a gyalogos forgalom elől, így a Dózsa György és a Stefánia út között nem lesz átjárás.

MLSZ sajtóhír


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »