Magyarország–Németország percről percre

Magyarország–Németország percről percre

Sorsdöntő meccs előtt állunk: ha nyerünk, bent maradunk. Csoda lenne, de egyszer már megéltük Szentpéterváron. Kövesse az MNO-n!

– A csoportos jégkorong-világbajnokság, Oroszország, május 6–22.
– Magyarország a B jelű nyolcasban küzd, eddig egyetlen győzelmet arattunk. Szlovákiától kikaptunk szombaton, Kanadától pedig vasárnap. A franciák 6–2-re vertek el minket. A finnektől gólt sem ütve, de remekül helyt állva kaptunk ki, majd következett az amerikaiak elleni vereség. A fehéroroszokat viszont legyőztük, 1939 óta az első sikerünk a legjobbak között! Jön az utolsó csoportmeccsünk Németország ellen 19.15-től.

– A csoportunkban vannak: USA, Szlovákia, Finnország, Kanada, Németország, Franciaország.
– Olvassa el részletes beharangozó anyagunkat a vébéről!

18:54A mieinknél az USA elleni meccsen búcsúzik a hokitól a honosított Frank Banham, akinek eddig bírta a térde. Az NHL-ben is megfordult klasszis korábban elmondta: akkor sem játszik tovább, ha Magyarország marad az elit csoportban.18:53Utolsó csoportmeccsét játssza a magyar jégkorong válogatott az oroszországi elit vébén 19.15-től. Egyszerű a képlet: ha megverjük a németeket, bent maradunk. Minden más eredmény esetén a keddi Franciaország-Fehéroroszország mérkőzés dönt. Akkor is kivívhatjuk a bent maradást, ha ma kikapunk, és a franciák holnap megverik a beloruszokat.18:52Köszöntjük kedves olvasóinkat! Hajrá, magyarok!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »