Magyarország nem jogállam!

A közszolgálati médiaszolgáltató nem teszi a dolgát, kénytelen a politika széljárásába beállni. Nagy Katalin a „Vasárnapi Újság” felelős szerkesztője leállítva.

Visszatért a kádári módi.

Nem elég, hogy a média futószalagon produkálja a hamis híreket, még ezeket is felhasználja arra, hogy szuggerálja, mit kell, mit lehet, mit szabad gondolnunk, hinnünk. Nekünk, médiafogyasztóknak.

https://www.klimarealista.hu/panik-a-panikkeltok-koreben/

A tudomány képviselőjének a véleménye kiszorítva a kormány médiából.

„Szarka László Csaba a PBK tagja, hozzászólása tartalmának a “Krónikás” által jelentősen lerövidített összefoglalójából hiányolta a következőket: 1. az ENSZ 1992-es klímaváltozási keretegyezményében (UNFCC) az “éghajlatváltozás” definíciója eredendően antropogén klímaváltozást jelent; 2. az IPCC irányelve szerint az IPCC feladata “az emberi tevékenységből eredő klímaváltozás tudományos alapjainak megértése”. Véleménye szerint az UNFCCC-definícióval és az IPCC-irányelvvel kisiklatták a tudományt.”

Hírdetés

Szarka László Csaba rövid felvetése nagyon is helyénvaló.

S a jelzett fonákság nem másból fakad, mint abból hogy mára a (jelzett testületek iratait is jellemző) szóbőség felülírja az elemi-logika vázát is.

Emiatt is fordítom tollamat a következőkben azt bemutatni, miként követik ugyanezt a trendet az újabb-kori publikációk is – előkészítve/megásva ezzel a Tudomány sírját…

Üdv,
2020. február 26.

FE


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »