Magyarország–Horvátország percről percre

Magyarország–Horvátország percről percre

A magyar válogatott Horvátország ellen kezdi meg felkészülését a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. A nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya Bernd Storck szerint a találkozó megfelelő erőfelmérő lesz a csapat számára. Kövesse velünk a találkozót percről percre!

Telt ház előtt játszik a magyar válogatott a Groupama Arénában. A mérkőzés az Európában tapasztalható terrorveszély miatt kiemelt kockázatú lesz. A horvát válogatott hét közben már lejátszott egy barátságos mérkőzést Izraellel szemben. Azt 2–0-ra megnyerte Ante Cacic csapata, ám a szövetségi kapitány úgy véli, a mieink elleni 90 perc nehezebb lesz. Bernd Storck a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón jelezte, hogy Király mellett várhatóan Bogdán és Dibusz is fog játéklehetőséget kapni.

17:34A horvátok kezdő tizenegyében két Real Madrid klasszis kapott helyet, de találunk játékost az Internazionale vagy éppen a Juventus csapatátból. A taktikai rajz szerint ellenfelünk a 4-5-1-es alakzatot választotta. Kalinic – Vrsaljko, Schildenfeld, Vida, Corluka – Antolic, Modric, Kovacic, Brozovic, Perisic – Mandzukic17:33A magyar válogatott az alábbi kezdőcsapattal lép pályára, 4-2-3-1-es felállásban: Dibusz – Fiola, Guzmics, Lang, Korhut – Nagy Á., Gera – Németh K., Kleinheisler, Dzsudzsák – Priskin17:32Köszöntjük kedves olvasóinkat, kövessék velünk élőben az eseményeket!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »