Magyarázatot követelünk: miért juttatja újabb busás profithoz a Fidesz a ciprusi offshore céget?

A magyar közvélemény napok óta nem kap választ arra, hogy pusztán véletlen időbeli egybeesés-e Rogán Antal kilépése feltalálótársai mellől és az ismeretlen hátterű ciprusi offshore cég belépése vállalkozótársai mellé. Arra is hiába várjuk a választ, a Fidesz-kormány a magyar közműfogyasztók forintjaiból miért juttatja többszázmilliós profithoz ezt a tavaly novemberben alapított, Rogán Antal társai mellé idén januárban beszállt offshore céget.

Magyar Menedék - Badiny

Tegnap az a minden bizonnyal fatális véletlen is napvilágot látott, hogy a ciprusi offshore cég leányvállalata és a Rogán-találmányt hasznosító cég tavasszal két hét eltéréssel ugyanarra a telephelyre jelentkezett be, vagyis hazug Rogán Antal azon állítása, hogy találmányának semmi köze az offshore hátterű céghez!

Ma az derült ki, a Fidesz-kormány az offshore hátterű cégnek a már megszokott személyre szabott jogalkotással a teljes pénzügyi szektor auditálása révén újabb horribilis profitot szán. A magyar közműfogyasztók után immár a hazai bankokat igénybe vevő magyar családok nehezen megkeresett forintjait is egy ismeretlen személy offshore paradicsomban vezetett bankszámlájára utalja.

A szálak minden esetben Rogán Antal felé vezetnek, ezért felszólítjuk Orbán Viktor propagandaminiszterét, álljon a nyilvánosság elé, és adjon magyarázatot a lottóötösnél valószínűtlenebb véletlenek egybeesésére!

Volner János, a Jobbik alelnöke


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »