Magyar nemzeti jelképpel ellátott öltözetük miatt támadták meg őket

Tegnap 11 órakor érkeztünk meg Érdre a Stop Shop parkolójába, ahol az előzetesen megbeszéltek értelmében találkoztunk azzal a 14 éves fiúval akit négy cigány származású alak támadott meg néhány héttel ezelőtt a belvárosban. A támadok hátulról rontottak Árpádra és akkori barátnőjére, akivel kettesben sétáltak, majd verték őket agyba főbe.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A lány úszta meg kevésbé az esetet, Árpád elmondása szerint négy napig volt kórházban. A fiúról az eset óta a lány és szülei hallani sem akarnak. Rendőrségi feljelentés az ügyben nem született. A támadás valószínűsíthető oka a Magyar nemzeti jelképpel ellátott öltözetük lehetett.

Rövid beszélgetés után indultunk el a srác kertvárosi otthonához, ahol megmutatta nekünk a környéket, ahol szüleivel lakik. A séta során volt”szerencsénk” elhaladni az utcájukban csoportosuló felnőtt férfiakból álló ómigránsok mellett is, akik rendszeresen beszólogatnak a fiúnak, köpködnek rá gúnyt űznek belőle. Mindezt azért kapja mert nyíltan felvállalja nemzeti hovatartozását.

De,mivel most nem egyedül sétált a szokásos agresszió elmaradt. Viszont egy mellettünk elhaladó autóból valami félelemkeltően rossz arcú, félmeztelen, sötét bőrű egyén szólt ki, hogy hamarosan nagy bajunk lesz mert jönnek a rendőrök, ja és ne menjünk ám sehová.

Természetesen a háza előtt megvártuk Árpádot, ameddig átöltözött, majd indultunk tovább, egy szintén nem messze lakó helyi családhoz. Őket 2015 telén támadták meg, pontosabban egy fiút és a segítségére siető édesapát verték meg, majd fenyegettek módszeresen szintén az érdi kert városban. Az elkövetők nem meglepő módon a cigányság soraiból kerültek ki. Akkoriban a MÖM százhalombattai tagjai erősítették a családot, akik most a bírósági tárgyalás előtt állnak majd, mint tanúk. Az elkövetők ugyan is tettükért, ebben az esetben remélhetőleg méltó büntetést kapnak. Azért illúzióim nincsenek ebben az esetben sem, mivel köztudott, hogy hazánkban Justitia igazság mérlege nagyon egy irányba, nevezetesen a sötétebbik oldalra billen rendszerint, még mindig.

Ja igen, útközben még a rendőrség is nagy erőkkel a nyomunkba szegődött, majd levillogtak bennünket. A kisbuszunkban, hirtelen hatalmas rumlit csináltak, majd mikor a fehérneműk között sem találtak semmilyen emberi élet kioltására alkalmas fegyver arzenált, jó utat kívántak és tovább álltak. Köszönjük!

A családlátogatás után Százhalombattán tartottunk két órás harcművészeti foglalkozást, ahová az érdi fiú Árpád is velünk tartott. Majd onnan visszaszállítottuk fiainkat Érdre, ahonnan Székesfehérvár felé vettük az irányt.

Itt a Jobbik helyi irodájában már vártak bennünket és Major Józsi barátom segítségével, vezetésével megalakítottuk a MÖM térségbeli csoportját.

Ezúton is köszöntöm az újonnan csatlakozó bajtársaimat a Magyar Önvédelmi Mozgalom hazafias, családias közösségében!

Remélem a továbbiakban Árpádnak sem kell elszenvednie különböző atrocitásokat a nemzeti hovatartozása miatt.

Figyelemmel kísérjük a sorsát és tartjuk a kapcsolatot vele is.

Ma irány tovább Veszprém megye! Találkozó a MÖM térségbeli tagjaival!

Szebb jövőt!

László Attila


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »