Magyar EL-este: Tarpeda-Loki, Qabala-MTK, Cukaricki-Vidi

Nem sűrűn kényszerülünk erre, félő, nem is fogunk; szinte egyszerre játssza második fordulós Európa Liga-selejtezőjét a Videoton, a Debrecen és az MTK, de a visszavágók alkalmával továbbjutási eséllyel talán csak a Vidi szerepel, így egy felületen követjük mindhárom párharcot. Tartsanak velünk 6 órától egészen este 10.20-ig!

FK Tarpeda Zsodzina (fehérorosz)-Debreceni VSC 18.00 (az első mérkőzésen: 2-1) Gabala FK (azeri)-MTK Budapest 19.00 (2-1) FK Cukaricki (szerb)-Videoton FC 20.30 (0-2)

17:52A Debrecen a három magyar kupaszereplő közül az egyetlen, amely nem kapott ki az új NB I-es szezon nyitányán, 1-1-es döntetlent ért el Pakson.17:49Jó estét kívánunk! Vegyünk egy nagy levegőt, és felejtsük legalább erre a pár órára a Ferencváros sokak szerint vérlázító BL-búcsúját, hiszen a csütörtök három olyan európai kupapárharcot hoz nekünk, ahol minden drukkolásra szükség van. Három mai párharcunkat idefent olvashatják, zárójelben a múlt csütörtökön született, nem túl vidám eredményekkel, amelyek után szinte már csak a Videotonnak volna értelme szurkolni. Ugyanakkor a Debrecennél egyáltalán nincs izgágáskodás, helyén kezelik a fehérorosz Tarpedától kapott hidegzuhanyt. Hogy hol van a helye, az ma este 8 óra tájt kiderül, ekkor már túl leszünk az MTK azerbajdzsáni első félidején is. Tartsanak velünk, az este szinte soha nem érhet véget, legkorábban 22.20 környékén!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »