Magyar az, akinek fáj Trianon! Kormányainknak nem fáj?

Tisztelt Patrubány Miklós
Elnök Úr!

Kérem, engedje meg, hogy egy tv-műsort a figyelmébe ajánljak!
Talán érdemes felvenni a kapcsolatot a riporterrel is.
Pap Gábor Úr is beszél egy különleges záró kitételről, ami megrengette nemrégiben az egyik napomat. Szégyen, de erről eddig nem tudtam.

Maga Georges Benjamin Clemenceau írta a záró bejegyzést. Gyanítom, ugyanarról szólhat a záró kitétel, mint amiről Pap Gábor beszélt előadásában.

TRIA-NON – Pap Gábor előadása (teljes)
https://www.youtube.com/watch?v=dyfNsCcMWJA

Pap Gábor szerint ez a kitétel azt írja elő, hogy a trianoni békediktátum csak akkor léphet hatályba, ha az egyezményt az összes
résztvevő ország a záró megjegyzésben elfogadott határidőre ratifikálja. Ez a mai napig nem történt meg. A következmények felmérhetetlenek. Ez azt jelenti, hogy az az egyezmény érvénytelen.

Egyedül a mindenkori magyar kormány kérheti ennek a békeszerződésnek hazudott dokumentumnak a felülvizsgálatát. Ez sem történt meg eddig.

Most ugyanezeket az érveket Tvrtko a magyar parlamentben szándékozik ország-világ előtt a jelenlegi magyar kormánynak elmondani.
Kíváncsi leszek arra, hogy Orbán Viktor és csapata foglalkozik-e majd
ezzel a ténnyel!
Szerintem amennyiben ez számukra nem bír történelmi lépéskényszerrel, abban a percben kijelenthető, hogy nem a magyar nép képviseletét látják el, illegitimek.

Tisztelt Elnök Úr!
Arra kérem, a sajtószolgálatukon keresztül szíveskedjenek erre a filmre felhívni az érintett országok külképviseleteinek és kormányainak figyelmét! Lehet, ezt nem jól látom, de ha ez műsor lemegy a Duna TV-ben, majd a riporter a magyar parlamentben megteszi, amit ígért, a történelem soha többé nem lesz az, ami eddig volt.
Amiért a Magyarok Világszövetsége létrejött, és oly sok igaz magyar ember fáradozott, lehetséges volna, hogy megvalósul? Megvalósulhat egy álom, ami gyökeresen visszarajzolja Európa térképére azt az országot.

Elképesztő fejezetet talált Tvrtko a Trianoni Békeszerződés egyetlen
eredeti példányában!

http://m.kiskegyed.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/tvrtko-trianon-154061

S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal; – írja felfedezéséről Vujity Tvrtko Facebook-oldalán. Ígéri, június elején a tévében elmondja.

Tisztelettel kívánok Önnek és a Magyarok Világszövetségének minden munkatársának sok erőt, jó egészséget és sok sikert.

Szívélyes üdvözlettel:
Lengyel Károly

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Hírek, Jó ha nem feledjük, Jog, Magyarország Cionista Gyarmat!, Nyílt levél, Olvasói levél, Történelmi visszatekintés Tagged: érvénytelen békeszerzödés, Clemenceau az átkozott, titkos záradék, trianoni egyezmény


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »