Magabiztosan készül a magyar válogatott

Magabiztosan készül a magyar válogatott

Magabiztosan várja a magyar csapat a portugálok elleni utolsó Eb-csoportmeccset. Csoportunkban még bárki továbbjuthat, a portugálok is győzni akarnak ellenünk.

Juhász Roland bízott benne, hogy két meccs után négy pontja lesz a magyar csapatnak. A védő a Portugália elleni mérkőzésre is kitért. Azt mondta, nem csak Cristiano Ronaldóra kell figyelni, hanem az egész portugál csapatra. „Sokan felteszik ezt a kérdést, hogy mit szólunk ahhoz, hogy négy pontunk van. Nekünk ez annyira nem meglepő, mert mi úgy készültünk – ahogy Dani is említette –, hogy szeretnénk bizonyítani azt, hogy nem véletlenül kerültünk ki erre az Európa-bajnokságra, és ennek megfelelően készültünk, és tudtuk, hogy a csoportból ugye a portugálok a favoritok, de a másik három csapat azonos játékerőt képvisel, és apró dolgok fognak dönteni. Szerencsére eddig mi voltunk élesebbek ezeken a mérkőzéseken, és szeretnénk továbbra is megtartani” – fogalmazott Juhász.

A portugálok szövetségi kapitánya biztos csapata továbbjutásában. Ugyanakkor Fernando Santos szerint az F csoportban teljesen nyílt az állás, még az egypontos Ausztria is a 16 közé kerülhet, ha legyőzi Izlandot. „Portugália az esélyes, de a négy csapat közül jelenleg bárki továbbjuthat. De Portugália az esélyes. Teljesen nyílt a küzdelem, egy csapat van négy ponttal kiváltságos helyzetben: Magyarország. Izland Ausztria ellen játszik, és nekik is két pontjuk van. Teljesen nyílt tehát a küzdelem. Megvan a képességünk hozzá, és szerintem Portugália továbbjut” – nyilatkozta a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A Magyarország–Portugália, valamint az Izland–Ausztria összecsapást is szerdán 18 órakor játsszák.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »