Mads Mikkelsen végre beszélt a Zsivány Egyesről!

Mads Mikkelsen végre beszélt a Zsivány Egyesről!

A dán színész szerint egyáltalán nincs baj, megvédte a rendezőt és mesélt a forgatásról is.

Amint arról beszámoltunk, az első önálló Star Wars-film, a Zsivány Egyes komoly hányadát újraforgatják. Ezzel kapcsolatban is kérdezte a Yahoo Mads Mikkelsent, akinek a műben betöltött szerepéről egyelőre annyit tudni, hogy valószínűleg a főhős Jyn Erso (Felicity Jones játssza) apját alakítja majd.

Az ötvenéves dán színész megvédte a rendező Gareth Edwardsot, aki szerinte elképesztő képzelőerővel rendelkezik. Mikkelsen szerint Edwards igyekezett kevés szereplős jeleneteket forgatni, annak ellenére, hogy volt idő, amikor ötszázan is lófráltak a stúdiókban.

„Megpróbált olyan kis helyzeteket kreálni, amelyek igazinak tűnnek – ahol valósághű jeleneteket tudtunk eljátszani. És azt hiszem ez volt az egyetlen járható út”

– mesélte Mikkelsen, hozzátéve: tudták, hogy nagy projekten dolgoznak, de mégis olyan volt, mintha egy kis dán művészfilmet forgattak volna.

Felicity Jones Jyn Ersóként a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet előzetesében Fotó: Giphy

A dán színész azt nem árulta el, mennyit dolgozott együtt Felicity Jones-szal, de azt igen, hogy nem játszhatta túl a szerepét, mert magasabb célnak kellett megfelelnie. „Azt a célt, hogy elmeséld valakinek (Jyn Ersonak – a szerk.) a történetét úgy, hogy annak a része vagy” – közölte.

Mads Mikkelsen mindössze egy napig forgat ismét a stábbal. Szerinte normális, hogy bizonyos részeket újra felvesznek, legutóbbi filmjénél négy napot töltött ezzel. Ő nem hallott arról, hogy négy hétig tartana az újabb forgatás.

A Zsivány Egyes december 17-én érkezik a magyar mozikba.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »