Ma is taroltak a magyar úszók

Hosszú Katinka – egyformán versenycsúccsal – két döntőben diadalmaskodott a viadal szombati napján, Marseille-ben az úszók Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozatának harmadik, utolsó állomásán.

 

 

 

Szombaton a 200-as vegyesszám fináléjában a másik magyar, Verrasztó Evelyn negyedik lett. A báty, az Európa-bajnok Verrasztó Dávid, aki a nyitónapon az első helyen végzett 400 méter vegyesen, a folytatásban bronzérmet szerzett: 200 méter pillangón zárt harmadikként.
 

Szilágyi Liliána 100 méter pillangón próbált szerencsét szombaton, ő a döntőben hatodik lett.

 

 

Cseh László újabb két aranyat nyert a berlini úszóversenyen

 

 

 

Akárcsak pénteken, szombaton is két aranyérmet szerzett Cseh László a berlini nemzetközi úszóversenyen.

 

 

 

Az Egri Úszóklub olimpiai ezüst- és bronzérmese, sokszoros világ- és Európa-bajnoka a második napon előbb 100, majd 50 méter pillangón utasította maga mögé a teljes mezőnyt. Előbbi döntőben 52.38, utóbbiban pedig 23.96 másodperccel, egyformán versenycsúcsot jelentő idővel nyert a viadal honlapja szerint. Pénteken a 400 méter vegyes és a 400 méter gyors elsőségét gyűjtötte be a 30 esztendős klasszis versenyző.
 

 

A szombati programban Cseh klubtársa, Takács Tamás a kilencedik lett 100 méter mellen (1:05.15 p) a szám tíz úszót felvonultató fináléjában.

 

 

MTI

Nyitókép: telesport.hu/archív

 


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »