M2 sorozatpremier a Föld napján: jön a MeteoHeroes-Együtt a Földért!

M2 sorozatpremier a Föld napján: jön a MeteoHeroes-Együtt a Földért!

A Föld napján vetíti a MeteoHeroes-Együtt a Földért! olasz animációs filmsorozat első négy epizódját az M2 gyerekcsatorna, amellyel a közmédia április 22-től a környezettudatosságra való nevelést kívánja támogatni. Azon a napon a csatorna saját gyártású műsora, a Hetedhét kaland is a Föld napjáról szól majd.

Hat szuperhős különböző természeti jelenségeket – így például az esőt, a szelet vagy a felhőket – személyesít meg, és az útjukba kerülő veszélyhelyzetekben küzdenek együtt a Földért. Április 22-én délelőtt egymás után két részt is műsorra tűzött az M2: elsőként 9.45-től a Lavina című epizódot láthatják a magyar nézők, amely arról szól,

Közvetlenül ezután 9.50-től Vakmerő küldetés címmel a csapat egy jegesmedvecsaládot ment meg a Sarkkörön. A hideg óceán közepén egy leszakadt jégtömbön esik csapdába a család, amely így nem tud élelemhez jutni.

Délután 14.05-től a Dzsungeltűz című részben az Amazonas menti esőerdőkben lángoló tűz miatt Földünk tüdeje füsttel telítődik, főszereplőinknek nincs vesztegetni való idejük, hogy megoldást találjanak. Este 19.20-tól pedig a méhek segítségére sietnek. A Méhek végveszélyben című epizódban

melyeket a méhek poroznak be.

Az ötvenkét részes sorozat epizódjai egyenként hétpercesek, az M2 gyerekcsatornán HD minőségben láthatók, hallássérültek számára pedig feliratozva is elérhetők.

Hírdetés

Az M2 saját gyártású műsora, a Hetedhét kaland is a Föld napjáról szól április 22-én 16 órától, amelyben a természetről és a környezettudatosságról is szó lesz a csatorna már megszokott műsorvezetőivel.

 

MeteoHeroes-Együtt a Földért! az M2 gyerekcsatornán

Sorozatpremier – 2021. április 22.

9.45 – Lavina
9.50 – Vakmerő küldetés
14.05 – Dzsungeltűz
19.20 – Méhek végveszélyben

Hetedhét kaland – 16.00, ismétlés: 19.50

(mtva/felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »