Löw komoly csatára számít a Háromoroszlánosokkal

Löw komoly csatára számít a Háromoroszlánosokkal

Ősi ellenfelek csapnak össze a ma esti felkészülési mérkőzések keretében: Németország Berlinben fogadja Angliát. A keddi brüsszeli terrortámadások miatt a mérkőzést szigorú biztonsági intézkedések kísérik.

„Fenntartom azt a véleményem, hogy mióta Roy Hodgson irányítja a csapatot, rengeteget javult az angol válogatott. Ő rendkívül felkészült és tapasztalt edző, én például még a svájci munkám kapcsán ismerem, és az sem ma volt. Minden csapata szinte tökéletesen szervezett, remek felépítésben játszik, legyen az Svájc vagy akár napjainkban az angol nemzeti tizenegy” – mondta a német szövetségi kapitány.

Maga Hodgson óvatosabban fogalmazott a csapata erejéről. A szövetségi kapitány azt kérte, egyelőre senki ne várjon túl nagy dolgokat az angol nemzeti tizenegytől. „Hiszek abban, hogy ma este egy jó csapatot küldök a pályára. Azt azonban nem tudom megjósolni, mire lesznek képesek Németország ellen. Minden csak akkor dől el, amikor a kezdő sípszóval elindul a mérkőzés, a dolgok akkor derülnek ki, addig légüres térben vagyunk” – mondta Hodgson.

Az este háromnegyed kilenckor kezdődő mérkőzést szigorú biztonsági intézkedések mellett rendezik meg a keddi brüsszeli terrortámadás miatt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »