Lövöldözés volt Kentuckyban, ketten meghaltak

Lövöldözés volt Kentuckyban, ketten meghaltak

Egyelőre nem tisztázódott, hogy mi volt az elkövető motivációja.

Lövöldözés volt Kentucky egyik kisvárosában szerda este, az ámokfutásnak két halálos áldozata van. A lövöldözés Jeffersontownban egy boltban tört ki. Az elkövetőt elfogták, őrizetbe vették.

Breaking: Multiple victims reported following a shooting at a Kroger in Jeffersontown, Kentucky. pic.twitter.com/zcWVJAouHu

— PM Breaking News (@PMBreakingNews) October 24, 2018

Sam Rogers, a város rendőrfőnöke újságírókkal közölte, hogy egyelőre nem tudni, mi késztette a gyanúsítottat tette elkövetésére. Nem nevezte meg a gyanúsítottat, így nem tudni, hogy férfi, vagy nő-e az illető.

Hírdetés

A touching moment: A memorial has begun at the Jeffersontown @kroger. Two frequent shoppers, who weren’t here during the shooting, tearfully placed flowers, a card, and candles. Too close to home, they told me. @WDRBNews pic.twitter.com/L7XlkxcutI

— Chad K. Mills (@ChadKMills) October 25, 2018

A rendőrfőnök elmondta:

a tettes belépett a boltba és azonnal több lövést leadott egy közelálló férfira, aki azonnal meghalt.

Az elkövető kiszaladt a bolt előtti parkolóba, ott belebotlott egy nőbe, akit szintén agyonlőtt. Egy ismeretlen fegyveres férfi ekkor rálőtt a lövöldözőre, akinek azonban sikerült elmenekülnie. A rendőrség pár órán belül elfogta. Jeffersontown mintegy húsz kilométernyire délkeletre fekszik Kentucky legnagyobb városától, Louisville-től.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »