Lövöldözés és tömegverekedés történt Ivano-Frankivszkban

Az incidens következtében megsérült egy rendőr.

Az ukrajnai Ivano-Frankivszkban október 16-án hajnalban az egyik éjszakai szórakozóhely közelében tömegverekedés tört ki, a rendőrök kénytelenek voltak fegyvert használni – írta a helyi járőrség a Facebook közösségi oldalon.

Kijevi idő szerint körülbelül 4 órakor verekedés tört ki az egyik helyi szórakozóhely mellett, a szabálysértők nem reagáltak a rendőrök felszólítására – írja az RBK-Ukrajina.

A konfliktus során az egyik elkövető többször is arcon ütötte a járőrt. Majd a tisztviselő paprika sprayt használt, de ez sem tántorította el a rendbontót, ezért a rendőr elővette fegyverét és figyelmeztető lövést adott le a levegőbe.

Az incidens után a rendőrök három férfit tartóztatta le, a károsult járőrt pedig kórházba szállították. Az előzetes diagnózis szerint a rendőr zárt fejsérülést, agyrázkódást és orrcsonttörést szenvedett.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Durva tömegverekedés: száz iskolás gyerek esett egymásnakTömegverekedés és késelés KijevbenTömegverekedés tört ki az ukrán parlamentben (videó)Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Ivano-Frankovszki terület›Ivano-Frankivszk és környéke›Ivano-FrankivszkCímkék: tömegverekedés, lövöldözés, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »