Lövöldözés egy floridai éjszakai bárban

Lövöldözés egy floridai éjszakai bárban

Lövöldözés tört ki vasárnap éjjel egy tinédzserekkel teli bárban Floridában. A hajnali incidensről ellentmondásos hírek keringenek, de állítólag két ember meghalt, és legalább tizenhárman megsebesültek. Az egyik gyanúsítottat már őrizetbe vették, a többiek menekülnek.

Az áldozatokról ellentmondásos hírek érkeznek: állítólag két ember meghalt, tizenhárom pedig megsebesült egy Club Blu nevű bárban. Aznap tinibuli volt, egyes jelentések szerint 13 évesek is a szórakozóhelyen mulattak.

Mikor megérkezett a helyi rendőrség, több meglőtt embert is találtak a szórakozóhely előtti parkolóban. A sérültek közül azonban senki nem kapott életveszélyes lövést.

A helyszínen készített videón az egyik ott parkoló, golyókkal kiszaggatott autó látható.

Az egyik támadót őrizetbe vették, a többiek menekülnek

Az incidens éjjel 1 óra környékén kezdődött helyi idő szerint, de nem ez az egyetlen helyszín, amelyet a lövöldözéshez kapcsoltak.

Egy környékbeli házra is rálőtt egy ismeretlen elkövető, itt csak kisebb sérülésről számolt be a rendőrség. A másik helyszínen azonban megtalálták a lövöldözés egyik gyanúsítottját, és őrizetbe vették.

Ám az összes elkövetőt még nem sikerült kézre keríteniük, a rendőrök szerint a tettestársak még mindig a környéken bujkálhatnak. (hirado.hu)


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »