Lövésekkel állították meg a csempészeket a magyar államhatár közelében Kárpátalján

Július 30-án, Kárpátalján, a nagypaládi határőrség alkalmazottai az ukrán-magyar államhatár közelében meghiusítottak egy csempészkísérletet.

Az ukrán határőrök az ismeretlen személyeket a határ közelében vették észre, de a szabálysértők menekülni kezdtek. A határőrök kénytelenek voltak figyelmeztető lövést leadni a levegőbe, hogy el tudják kapni a határsértőket. Az operatív intézkedéseknek köszönhetően a nagypaládi határőrség alkalmazottai négy személyt tartóztattak le, akik hat láda csempészcigarettát szállítottak – írja a Mukachevo.net.

A csempészeket és a dohányárut a határőrségre szállították, az esetet pedig jegyzőkönyvezték – jelentette a munkácsi határőregység sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:14 ezer doboz csempészcigarettát foglaltak le KárpátaljánCsempészcigarettával megpakolt autó akadt a határőrök horgára KárpátaljánRejtett cigarettára bukkantak a farakomány között a kárpátaljai vámtisztekRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Nagyszőlősi járás›NagypaládCímkék: Kárpátalja, Ukrán Állami Határszolgálat, csempészet, kékfény, bűnügy, cigarettacsempészet, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »