Lóversenysport: „aki nem áll be a sorba, azt eltakarítják“

Lóversenysport: „aki nem áll be a sorba, azt eltakarítják“

Lóversenysport: „aki nem áll be a sorba, azt eltakarítják“

„Valóban bosszúhadjárat folyik az ellenlábasokkal szemben a Kincsem Parkban. Aki nem áll be a sorba, azt eltakarítják az útból“ – írja levelében a Privatkopo.hu egyik olvasója, aki 25 éves lóversenyes múlt után kényszerült arra, hogy feladja a karrierjét, az álmait – szakmai ellehetetlenítése miatt.

Hírdetés

„Tisztelt Szerkesztőség!    

 Csak biztatni tudom Önöket a lóversenyről szóló cikksorozatuk írásával kapcsolatban. Irásaik valósak és helytállóak. Én 25 éves lóversenyes múlt után kényszerültem arra, hogy feladjam a karrieremet, az álmaimat. Több száz verseny megnyerésével a hátam mögött, szakmai végzettséggel, egy nagy vállalkozással kényszerültem feladni – szakmai ellehetetlenítésem miatt.  

A jelenlegi vezetés többé-kevésbé ugyanazokból áll, akik kiszolgálták a korábbi igazgatót. Valóban bosszúhadjárat folyik az ellenlábasokkal szemben a Kincsem Parkban. Aki nem áll be a sorba, azt eltakarítják az útból. Lakatos Csaba mindig is megtalálta a kapcsolatot az áppen aktuális vezetéssel. Mindig is menedék volt neki a lovi. A kapcsolatai, a befolyása mindig is megvolt. Nem szeretnék személyeskedni, mert az életben csak kapcsolatok révén lehet érvényesülni, talpon maradni. Itt nem csak Lakatos Csabával van a probléma, hanem a vezetésben tapasztalható szakmaiatlansággal is. Kérdezem én, hány szakember van az ügetőn vagy a galoppon? Sok embernek volt/van tartozasa, ami abból eredt, hogy a lóverseny fizeteskeptelen volt éveken keresztül. 5-6 hónapos késésekkel fizették ki a versenydíjakat. Ennyi időt nehéz áthidalni pénzügyileg.

Szorítok Önöknek, hogy írásaik után talán valami pozitív is fog történni a lovin. Kérem, a nevemre ne tegyenek utalást.

Köszönettel: XY (teljes név a szerkesztőségben)“


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »