Lovas István: A tömeggyilkos EU

Lovas István: A tömeggyilkos EU

Most már jöjjenek azok, akik fellépnek a robbantók ellen!

A hétfői brüsszeli robbantásos terrortámadások hatására lezárták az Európai Bizottság épületét (is). Ott ülnek az Európai Uniót kormányzó bizottság tagjai, azaz az „EU-kormány” miniszterei, akik havi 25 ezer eurós (nyolcmillió forintos) fizetéssel a zsebükben használják azt a brüsszeli repülőteret, ahol az Iszlám Állam dzsihadistái a hétfői robbantásokat elkövették. Egy Daily Telegraph-os újságíró szerint „a dzsihad európai fővárosában”, azaz Brüsszelben, amelynél visszataszítóbb várost kevés anya szült. Olyan városról van szó, ahol nem tudsz megtenni száz métert, hogy ne ütközz építkezésbe; ahol képtelenek megoldani egy úton akár két, egymás után következő jelzőlámpa összehangolását, ezáltal 20 másodpercenként megbénítva a forgalmat, és ahol az autósok szellemi állapota alkalmatlan arra, hogy megértsék, ha behajtanak a zsúfolt kereszteződésbe, és ott blokkolják a kereszteződésből beáramló forgalmat, s az amúgy is katasztrofális dugók mennyiségét a többszörösére növelik.

Brüsszel egésze és a senki által nem választott Európai Bizottság visszataszító épületmonstruma, a Berlaymont, tökéletesen jelképezi kívülről, ami belülről nem csak rohad, de megöli a világ legcsodálatosabb kontinensét antidemokratikus, azaz népellenes dekrétumaival.

Aki ezt nem hiszi, nézzen körül Európában. Vajon hányan mondogatják elbűvölő német, olasz, spanyol, francia és görög falvakban, hogy országuknak vége? És ugyanezt hány városban?

Mindezt egy eszement német kancellár Willkommenskultúrája, meg egy hasonló őrült, az osztrák kancellár miatt – aki nemrégiben még lenácizta a magyarokat a kerítésépítésért –, a migránsokat imádó ultratoleráns francia miniszterelnök, Manuel Valls és egy magát országa pénzügyei révén megalázni hagyó görög miniszterelnök és társai miatt.

Mert őmiattuk áramlott be az elmúlt évben is jóval több, mint egymillió migráns, ami hatványozottan tette kényelmessé az Iszlám Állam dzsihadistáinak rejtőzködését és terrorakcióik kivitelezését. Párizstól Brüsszelig.

A brüsszeli nemzetközi reptéren és az Európai Unió központi épületeitől pár száz méterre fekvő metróállomáson elkövetett terrortámadások miatti hatalmas robbanások nemcsak fizikai értelemben és nemcsak a környéket rázták meg, hanem egész Európát. A tavaly novemberi párizsi merényletek után újra, s még erősebben.

De már a robbanásokat követő reakciókból is kiderült, Brüsszelben semmi nem változott. Aki egy kicsit is ismeri a zaventemi repülőteret, vagy akár egyetlenegyszer be akart jutni az Európai Bizottság vagy bármely másik európai intézmény, illetőleg a NATO központjának a területére, tudja, a bombaelhelyezés veszélye az utóbbiakban nulla, az előbbiben játszi könnyedséggel megoldható. Vagyis nem a sokszorosan túlbiztosított, őrző gárdákkal, detektoros kapukkal védett építményeket kell védeni, ha már a dzsihadisták amúgy Európa és Brüsszel kapuin belül vannak. Főleg nem úgy, mint a Molenbeek-Saint-Jean nevű brüsszeli muzulmán gettónegyedben. Amelyet már hónapok óta szét kellett volna járőrözni, és nem úgy simogatni, hogy a párizsi terrormerényletek kitervelője haverjaival pizzákat rendeljen 450 méterre eredeti lakhelyétől.

És vajon mit olvashattunk, hallhattunk, láthattunk a robbantások másnapján, a nyitott határok szándékos fenntartásával a rájuk bízott Európát likvidáló bürokratákat végsőkig támogató sajtóban, beleértve a tengerentúli médiát? Sikításokat arról (Financial Times, Washington Post, New York Times, Politico, Euobserver, Wall Street Journal és a német média „krémje”), hogy a terrortámadásokból a szélsőjobboldal, az EU-szkeptikusok és az Orbán-kormány profitál.

Erre van energia! Arra nincs, hogy Európában a robbantások után odafigyeljenek a ráció ismét megszólaló hangjaira! Ezek a hangok követelik Európa déli határainak lezárását, a francia és belga muzulmán lakónegyedekben a fegyveres rendőrséggel kivitelezett razziákat, a migránsáradat megfékezését és a bevándorlók erős megfigyelését. Ezt követeli más és más hangsúllyal a francia Marine Le Pen, a flamand, az osztrák, a német és holland radikális pártok vezetői és politikusai csakúgy, mint a tengeren túl az Egyesült Államok elnöki posztjáért versenyző republikánus Donald Trump és Ted Cruz, aki azt mondta a brüsszeli merényletek után, hogy azokat „a migránsok… és elszigetelt, radikális muzulmán negyedek mérgező keveréke okozta”.

És mit tesz a francia kormány? Újabb 3 millió eurós kampányt indít az iszlamofóbia és az antiszemitizmus elleni harcra – jelentette be Manuel Valls francia miniszterelnök. És hadd ne soroljuk.

Inkább azt soroljuk, hogy mit kellene tenniük. Azonnal leállítani Európa elpusztítását, mindenekelőtt annak a beteg ötletnek a kivitelezését, hogy a múlt héten kötött EU-Ankara migráns-megállapodás fejében lépéseket tesznek arra is, hogy 75 millió török vízummentesen léphessen be az Európai Unióba. Ami azt is jelenti, hogy nem csak ennyi török és kurd látogathat meg bennünket bármilyen hosszú időre, de bármely dzsihadista is, aki megvesz egy török útlevelet.

Szintén azonnal meg kellene szüntetni az Oroszország elleni szankciókat. Az orosz kormánnyal, valamint a szír kormánnyal, illetve a szír elhárítással karöltve a legszorosabb együttműködés keretében kellene megakadályozni a további dzsihadista merényletek bekövetkezését.

És megnyitni a bürokrácia útvesztőjében hét éve blokkolt „Passanger Name Record” nevű dossziét, amelynek feladata lenne, hogy osztályozzák a légiutasok adatait.

E helyett mi folyt itt? Hány ezer cikket olvashattunk a világsajtóban az elmúlt 6 évben arról, hogy az Orbán-kormány veszélyezteti Európát? És hányat arról – leszámítva az elmúlt néhány hónapot –, hogy a transzatlanti szövetség közel-keleti ország bombázásai beláthatatlan reakciókat váltottak és váltanak ki, s hogy terrorszervezetek létrejöttét és migránsok Európába áramlását okozták?

És mi folyik most? Cikkek tucatjai ömlenek a csapból is arról, hogy nem hagyjuk az „értékek” Európáját elpusztítani. Akkor kérdezzük meg: ugyan milyen értékei lennének annak a Brüsszelnek, amely egy tömeggyilkos Erdogannal üzletel, és Amerikával egyetemben mélyen hallgat olyan stratégiai szövetségesei emberjogi helyzetéről, mint Szaúd-Arábia, mely olykor egyetlen nap félszáz embert fejeztet le?

Ezeket az „értékeket” a dzsihadisták nyugodtan elpusztíthatják. De egyetlen hajtincset ne tépjenek ki, egyetlen metróülést ne robbantsanak fel. És ha ezt a célt csak a szélsőségesek, az EU-szkeptikusok és az Orbán-kormányhoz hasonló intézkedéseket hozó kormányok tudják csak elérni, akkor – hajrá „populisták”!

Forrás: Lovas István idővonala/Magyar Hírlap

Emlékeztető 1.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető 2.: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető 3.: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »