Lovas István: A szocialista párt nem válaszol a szocvezér „rejtett hatalmaira”

Az MSZP-től nem érkeztek meg a válaszok.

A rákosista és kádári diktatúráért is felelős rendszer utódpártjától elsőként az kérdeztük, egyetért-e azzal, hogy Ylva Johansson, svéd szociáldemokrata miniszter a migránsokat „ha szükséges, akár erőszakkal is” deportálni akarja Svédországból?

Másodsorban arra voltunk kíváncsiak vajon egyetértenek-e Gianni Pittellának, az EP szocialista frakciója elnökének az Európai Parlament plenáris ülésén a Brexit-szavazás után elmondott mondataival, hogy „Volt egy pénzügyi szuperhatalom, amely nagyobbra nőtt a demokráciánál, a politikánál és az intézményeknél. Megkezdtük a munkánkat európai intézményekként a bankunióval, de sokat kell tennünk, hogy a demokrácia uralkodhasson a pénzügyi kasztok gyakran rejtett hatalma és kiszolgálói fölött.”

Végezetül megkérdeztük, hogy az MSZP honlapjáról miért hiányzik a Kapcsolat rész, amelyben például az újságírók megtalálhatnák a sajtófelelős nevét, e-mailjét és telefonszámát. Miért nincs egyébként sem semmilyen telefonszám vagy cím? Megkérdeztük azt is, hogy ajánlják-e a Fidesznek, illetőleg a kormánynak, hogy az érdeklődők és a sajtó elől ugyanígy elrejtsék elérhetőségi adataikat, és ha ez megvalósulna, olyan újságíróik, mint Bolgár György, panaszkodna-e emiatt, a demokrácia jellemző hiányát emlegetve, arra biztatva a külföldi sajtót is, hogy ezzel a példával illusztrálja, „hol tart” a magyarországi „diktatúra”.

www.magyarhirlap.hu – Lovas István


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »