Lottózóban árulta a drogot, de nem volt szerencséje

Lottózóban árulta a drogot, de nem volt szerencséje

Lottózóban árulta a drogot, de nem volt szerencséje

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozóinak bűnügyi információ alapján tudomására jutott, hogy egy ferencvárosi lottózóban a tulajdonos kábítószerrel kereskedik. A kerületi nyomozók 2020. szeptember 11-én, a lottózóban a 49 éves férfit valamint társát, egy 42 éves férfit elfogtak.

Hírdetés

A BRFK nyomozói megállapították, hogy a 49 éves S. Ágostontól lefoglalt kábítószer gyanús anyagot társa, a 42 éves G. Ofer izraeli állampolgár szállította, hogy azt árulni tudják a lottózóban. Az értékesítés telefonos egyeztetés követően történt, a drogot grammonként 2 ezer forintért árulták. 

Amikor a rendőrök elfogták G. Ofert a nadrágja zsebében 620 ezer forintot találtak, valamint lakásán tartott kutatás során a nyomozók további 10 gramm kábítószer gyanús anyagot, valamint 50 ezer forintot találtak. A nyomozók a lottózóban is kutatást tartottak, ahol közel egy kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint 141 ezer forintot foglaltak le. 

A rendőrök a kábítószergyanús anyagot a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ laboratóriumába vitték, amelyről az előzetes vegyészszakértői vélemény megállapította, hogy kábítószernek minősül.

A BRFK nyomozói a 49 éves S. Ágostont és társát a 42 éves G. Ofert őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a bíróság mindkét férfi vonatkozásában elrendelt.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »