Lottómilliomosként továbbra is teherautót vezet

Egy walesi férfi továbbra is kamionsofőrként dolgozik annak ellenére, hogy feleségével megütötték a főnyereményt az egyik lottójátékon.

A Swansea-ben élő Steve Schiltz és felesége 2019-ben az Euromillions lottójátékon egymillió fontot (körülbelül 455 millió forint) nyert – írja a Hirado.

Nem sokkal később, a koronavírus-járvány idején az Egyesült Királyságban az 56 éves, hatgyerekes családapa sok más kamionoshoz hasonlóan levelet kapott a kormánytól, hogy menjen vissza dolgozni, ugyanis az ország ellátási lánca az összeomlás szélére került, és minden emberre szükség van, aki tud teherautót vezetni – derül ki a The Sun cikkéből. 

Hírdetés

Schiltz a levelet elolvasva nem hezitált, nagy örömmel ment vissza segíteni,

kamionra szállt, és járta az országot, szállította az árukat a raktárak és az áruházak között.

Nemcsak Steve Schiltz folytatta a munkát a szerencsés napjuk után, hanem felesége, Lesley is, heti négy napot dolgozott az egészségügy és a szociális gondozás területén.

A pár egyébként sem váltott különösebben fényűző életre a nyeremény után, mindössze egy Maldív-szigeteki nyaralásra fizetett be és egy új családi autót vásárolt, és továbbra is ugyanabban a házban lakik a család, mint korábban. Nyereményükkel igyekeznek hat gyerekük és négy unokájuk pénzügyi jövőjét megalapozni.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »