Lopott fával borult fel egy teherautó Kárpátalján: ketten meghaltak

Az eset szeptember 30-án, nem messze a técsői járási Tarackrasznától történt. A ZIL-131-es tehergépkocsi letért az útról és felborult. A jármű két utasa életét vesztette.

A teherautó négy illegálisan kivágott farönköt szállított. Mivel a járműben lévő szállítók siettek, hogy ne vegyék őket észre, ezért nemcsak rosszul pakolták fel a rönköket, hanem a szállítás alatt sem tartották be az elementáris szállítási szabályokat, melyek a tragédiához vezettek.

A sofőr nem számolt a kanyargós úttal és az útviszonyokkal, ennek köszönhetően borult fel a jármű. Két személyt – akik a kabinban utaztak – testi sérülésekkel szállítottak kórházba. Ketten pedig, akik a jármű rakománya mellett tartózkodtak, a helyszínen életüket vesztették. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Kárpátinfo hetilap évfolyama: Kárpátinfo hetilap 20. évf. 40. számRovat: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Técsői járás›Tarackraszna (Красна)Címkék: KárpátaljaUkrajnabalesetbűnügyhalálos balesetillegális fakivágáskékfényközúti balesetukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo hetilap


Forrás:hetilap.karpatinfo.net
Tovább a cikkre »