Lógni fogol

(…) Múlt csütörtökon Schiffer a Facebook-oldalán azt írta az üggyel kapcsolatban: Nem érek rá reagálni az ostoba MSZP-sekre és a DK-s szélsőségesekre, mert éppen egy alkotmányjogi panaszt írok, de ami késik, nem múlik.

Kedden erről a következőt mondta az ATV stúdiójában: „A szocialista párt szellemi mélyrepülése szomorúsággal tölt el, mert én egyébként arra emlékszem, hogy a Mesterházy vezette MSZP-vel jól tudtam kooperálni. De ez egyszerűen tragédia, nem is érteni, hogy mit miért csinálnak” – reagált a volt társelnök.

Szerinte a DK a magyar politikai palettán a legszélsőségesebb politikai stílust képviselő párt. Arról is beszélt, hogy Gyurcsány pártja az ’50-es évek kottájából játszik, és jól jellemzi a párt stílusát az a 2012-es tüntetés, mikor egy aktivista azzal fenyegette meg az LMP volt társelnökét, hogy egy lámpavasra fogja felhúzni.  

Schiffer egyébként kedden az ATV kamerája előtt szólalkozott össze a DK-s Varju Lászlóval. Az LMP korábbi vezetője gyakorlatilag az ÁVH szellemi utódainak nevezte a Demokratikus Koalíciót.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »