Liuék húga itthon egy egész iskolával szurkolta ki testvérei aranyát

Egy iskolára való diák gyűlt össze tanulás helyett pénteken ebédidőben a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban, de ezt bocsássuk meg nekik, hiszen kiszurkolták az első magyar téli olimpiai győzelmet. A Digi Sport riportja szerint az aranyérmes Liu fivérek húga, Liu Léna és Liu Shaoang barátnője, Diószegi Kata igencsak megkönnyezte a csodálatos diadalt.

„Én örültem volna már egy negyedik helynek is – mondta Diószegi Kata. – Már attól boldog voltam, hogy A döntőt futottak. Hihetetlen, hogy arany! Így, hogy az egész iskola kint volt, nagyon éreztük, hogy mindenki szorít nekik, mindenki velük van.”

http://mno.hu/

Barátjára, Shaoangra, „művésznevén” Ádóra térve elmondta: „Lehet, hogy kap egy kis Legót, úgyis nagyon szereti. Lehet, hogy meglepem valamivel.”

Shaoang és Shaolin Sándor bájos húga, Liu Léna hozzátette: „Tényleg nagyon jó volt ez a verseny. Főleg, amikor elesett a koreai, akkor minden esélyünk megvolt egy éremre. Erre szerintem nincs szó. A legjobb szó a fantasztikus. És tényleg nagyon jó, hogy mindenki szurkol nekik, ezt ők is érzik.”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »