Lipcsében tudtak győzni Dárdaiék

Lipcsében tudtak győzni Dárdaiék

Lipcsében tudtak győzni Dárdaiék 2017. december 18., hétfő – 07:17 MTI2017. 12. 18., h – 07:17 Sport Friss ikon Off Törzs

A mérkőzés ötödik percében az a Davie Selke juttatta előnyhöz a vendégeket, akit idén nyáron szerződtettek a lipcsei klubtól. A hetedik percben emberelőnybe került az RB Leipzig, ennek ellenére a 31. percben már két góllal vezetett a Hertha. Az 51. percben Selke újabb találatával 3-0-ra húztak el a vendégek. A 68. percben előbb szépítettek a házigazdák, majd a hosszabbításban felzárkóztak egy gólra, de egyenlíteniük már nem sikerült.

A házigazdáknál ezúttal is Gulácsi védett végig a kapuban, akinek szerződéshosszabbítását a találkozó előtt jelentette be az RB Leipzig.
    Bundesliga, 17. forduló:
    ————————
RB Leipzig-Hertha BSC 2-3 (0-2)

Hírdetés

Bevezető Lipcse |

Dárdai Pál együttese, a Hertha egygólos győzelmet aratott a Gulácsi Pétert foglalkoztató RB Leipzig vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának zárómérkőzésén, pedig a berliniek a hetedik perctől emberhátrányban játszottak.

Címkék Bundesliga Dárdai Pála Hertha BSC Település / hely Lipcse (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “facebook-jssdk”)); Rovatoldalon kiemelt Nem kiemelt


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »