Liga 1: válságban az Astra, nyert a CFR

Liga 1: válságban az Astra, nyert a CFR

Nem talál magára a bajnoki címvédő Giurgiui Astra labdarúgócsapata a Liga 1 idei szezonjában: a hétvégi 12. fordulóban mindössze egy pontot gyűjtött hazai pályán, ráadásul úgy, hogy a Chiajna első félidős góljára Niculae csak a 84. percben válaszolt az 1-1-es eredménnyel zárult meccsen.

cfriasi4554_bA Kolozsvári CFR immár 10 meccse veretlen a Liga 1-ben

A történtek miatt Marius Șumudică edző sorsa továbbra is bizonytalan a csapatnál, mert bár a szakvezető azt mondta, hogy csak viccelt távozását illetően, a bukaresti sportsajtó szerint egyre feszültebb a viszony közte és a klubvezetés között.

Az Astrával ellentétben a Kolozsvári CFR sikersorozatát folytatta hétvégén, amikor Nascimento 58. percben szerzett góljával 1-0-ra felülmúlta a vendég Iași együttesét. Győzött a Târgu Jiu-i Pandurii is otthon 2-1-re a Botoșani ellen, míg a Voluntari–Marosvásárhelyi ASA összecsapás 1-1-es eredménnyel fejeződött be. A Steaua–Medgyesi Gaz Metan találkozót vasárnap este játsszák (20.30), míg hétfőn Temesvári Poli–Viitorul (18 óra) és Craiova–Dinamo (20.30) összecsapás zárja a fordulót.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »