Lezárul egy korszak a Manchester Unitednél

Lezárul egy korszak a Manchester Unitednél

Világbajnok játékos távozik, immár másodszor.

Paul Pogba a hónap végén biztosan távozik a Manchester United labdarúgócsapatától.

A világbajnok középpályás távozását már eddig is biztosra vette a szigetországi szaksajtó, a klub pedig szerdán közölte hivatalosan, hogy nem hosszabbítja meg a játékos június 30-án lejáró szerződését.

A 29 éves futballistát 16 esztendősen szerződtette az MU Le Havre-ból, majd Pogba három évvel később, 2012-ben elhagyta a csapatot és – ingyen – a Juventushoz igazolt. Onnan 2016-ban vásárolta vissza az angol klub akkor világrekordnak számító 89 millió fontért.

Pogba visszatérésétől komoly előrelépést reméltek a szurkolók, a francia labdarúgó azonban hullámzóan teljesített az elmúlt években, ráadásul sérülések miatt sokszor hiányzott, a legutóbbi szezonban pedig csupán 27 meccsen lépett pályára. Utolsó mérkőzését áprilisban játszotta a manchesterieknél.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */ ado.slave('adoceanindexhuokdtbqijve', {myMaster: 'dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47', onServerEmission: function(){document.getElementById("y-adoceanindexhuokdtbqijve").classList.add("uysdfa6ds");}, onServerEmissionEmpty: function(){} });

Sajtóhírek szerint újra a Juventus játékosa lehet.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »